Clubkleding

Als je lid bent van Appoldro dan veronderstellen we dat je ook in het clubtenue speelt. Voor competitiespelers en vaste invallers is dit in ieder geval verplicht. Dit opdat we ons tijdens wedstrijden ook als één team en één vereniging kunnen presenteren. Het clubtenue bestaat uit een rood shirt met bedrukking van BC Appoldro of DT Appoldro op de achterkant, een zwarte sportbroek of rok en witte sokken.

Eind 2014 hebben we gekozen voor een shirt van Adidas. Adidas heeft een nieuwe lijn op de markt gezet voor binnensporten als badminton en dynamictennis. Het zijn duurzame ademende shirts die zeker 3 tot 5 jaar mooi blijven. We hebben keuze uit drie varianten: een heren-, een dames- en een unisex model. Elk model dan weer in diverse groottes; geschikt voor de jongste jeugdspelers tot aan de fors gebouwde senioren. Het unisex-shirt en het damesmodel kosten € 30,00  Het herenshirt kost € 32,50    Dit is inclusief bedrukking op de achterzijde (BC Appoldro of DT Appoldro).Aanvullend op de shirts kun je ook kiezen voor een Adidas broek of rok (respectievelijk  €27,50 en €30,00).

We hebben in de persoon van Eric Brinkman van Sportwear4you een betrouwbare en flexibele leverancier gevonden. Als je een shirt wilt kopen kun je op elk moment contact met hem opnemen, indien nodig een “pas-sessie” met hem afspreken en binnen een paar dagen zal je bestelling gereed zijn.

shirt-heren             shirt-dames
shirt-unisex