Competities

Regiocompetitie – senioren
BC Appoldro speelt het seizoen 2018-2019 met 4 teams in de bondscompetitie van Badminton Nederland. Bijzonder is dat we dit seizoen met een van onze jeugdteams in de seniorencompetitie uitkomen. Het 5e team (herenteam) komt uit in de regiocompetitie Noord-Holland / Centrum.

 

Regiocompetitie  jeugd 
BC Appoldro speelt met 3 jeugdteams in de jeugdcompetitie regio Noord-Holland / Centrum.

 

Recreantencompetitie
BC Appoldro doet in het seizoen 2018-2019 met 5 teams mee aan de Apeldoornse recreantencompetitie (ARC).

Dit is een competitie op recreatief niveau in 2 klasses, waar ook de andere badmintonverenigingen van Apeldoorn aan meedoen. Vaak spannend, maar vooral sportief en gezellig. In de 1e en 2e klasse zijn elk 8 teams ingedeeld. In de regel speelt ieder team zo’n 10 wedstrijden per seizoen (van begin september tot eind april).  De wedstrijden van de ARC worden altijd op de vrijdag in de WSV-hal gehouden. Starttijd is 20.00 uur. Meestal is er maar 1 baan per wedstrijd beschikbaar en ligt de eindtijd tussen 23.00 en 23.30 uur. Verder worden er binnen deze competitie jaarlijks een mix- en een dubbeltoernooi georganiseerd.

Ben je geïnteresseerd om volgend seizoen vast in een team te worden ingedeeld, of af en toe als invaller op te treden, neem dan contact op met Will Som of Hendrik Jan Kluiver.