Nieuwe leden – volw.

1. Startersavond

Elke eerste donderdag van de maand is er een startersavond voor belangstellenden. Op deze avond wordt je om 20.00 uur in de kantine van de Matenparkhal verwacht. Je wordt ontvangen door een van de bestuursleden en krijgt algemene informatie over de vereniging. Daarna kunt je de zaal in en zal een van onze trainers je de eerste beginselen van de techniek, de slagen en spelregels bijbrengen. En natuurlijk is het mogelijk om gewoon een partijtje te badmintonnen met andere spelers die aanwezig zijn.

Aspirant leden kunnen 4 weken gratis komen spelen, zo kun je ervaren of badminton echt wat voor je is. Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wilt worden.

Als je op een startersavond (1e donderdag van de maand) wilt komen, graag van tevoren even mailen naar Ada Hendriks: adahendriks@online.nl  
Mocht je na een paar dagen niets gehoord hebben, mail dan voor de zekerheid ook naar secretariaat@appoldro.nl
Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd bellen: 055 – 521 64 42

DR Fotografie-1758

2.  Beginnerstraining
De trainer zal je aan het eind van de startersavond adviseren welke cursus het beste bij je niveau aansluit. Veelal adviseren we mensen in ieder geval de beginnerscursus te volgen. Het is immers veel moeilijker om een verkeerde techniek af te leren dan deze in één keer goed aan te leren.. Deze cursus omvat 10 lessen van een uur, waarin vooral aandacht is voor de technische uitvoering van de belangrijkste slagen (service, drop, clear, smash), het voetenwerk en de spelregels. De training is er ook voor om blessures door een verkeerde techniek te voorkomen.

De beginnerscursus en eventuele vervolgcursussen zijn echter niet verplicht. De keuze is aan jou om al dan niet gebruik van dit aanbod te maken. Voor de prijs van 35,00 euro voor 10 lessen hoef je het ons inziens niet te laten.

3.  Ervaren spelers die geïnteresseerd zijn om lid te worden
Naar alle waarschijnlijkheid is deelname aan een van onze startersavonden niet zinvol. Neem toch svp contact op met Ada Hendriks (adahendriks@online.nl) om onderling enkele regelzaken af te stemmen. Zij kan je ook op weg helpen en je introduceren bij andere spelers.

4.  Appoldro heeft eigen Facebook-pagina.
Leuk om te neuzen op de Facebook-pagina van Appoldro. Je kunt er ook zelf interesaante filmpjes, linkjes, opmerkingen of wat dan maar ook neerzetten. Door geregeld even in te loggen blijf je ook op de hoogte van allerlei nieuwsfeiten over de vereniging.

facebook-1

inschrijfformulier
Wil je direct lid worden, download dan HIER het inschrijfformulier en vul het in. Scan het vervolgens en stuur het op naar Ada Hendriks: adahendriks@online.nl  Zij neemt contact met je op om je verder wegwijs te maken binnen de vereniging. Kom je naar een van de startersavonden dan kun je daar een inschrijfformulier invullen.

Om de inschrijving af te kunnen ronden hebben we ook de ondertekende machtiging van je nodig. Vergeet deze dus niet mee te sturen.