Nieuws

Jeugd doet het heel goed in toernooien

De competitie is ten einde en dat betekent dat de toernooien weer begonnen zijn.
Speel je in de competitie wekelijks met een vast team tegen een ander team een singelpartij, een dubbelpartij en een mixpartij, bij een toernooi speel je de hele dag, en speel je meerdere singles, dubbels of mixen. Natuurlijk zijn de jeugdleden van Appoldro ook op deze toernooien te vinden. 

Ook zin in het spelen van een toernooi.Op 8 april kunnen alle Appoldro leden, jong en oud, beginner of gevorderd , deelnemen aan het clubtoernooi. Schrijf je snel in!!


Klik HIER voor meer impressies.
 


Einde seizoen en start na de vakantie

De zalen sluiten in de week dat de vakantie van de basisscholen begint.
Laatste speeldag
– maandag 3 juli
– woensdag 28 juni
– donderdag 6 juli

LET OP: woensdag 5 juli in de laatste speelweek voor de vakantie is de Sprengeloo-hal gesloten.

We starten na de vakantie weer op maandag 21 augustus


Clubtoernooi op 2 april jl. was spannend en ontzettend leuk

Het jaarlijkse clubtoernooi van Appoldro is al weer achter de rug. Op de eerste zondag in april hebben veel leden (zowel jeugd, competitiespelers en recreanten) in verschillende sterkte-klasses hun krachten kunnen meten. Een veel gehoorde uitspraak op die dag: “Dit smaakt echt naar meer.”

Een van onze leden Dimmen van Otterloo heeft foto’s gemaakt.
Voor een impressie van het clubtoernooi klik HIER (link naar het online-fotoalbum).

De uitslagen kun je HIER vinden.


Seizoen begint in nieuwe zaal

In de week van 22 augustus begint het badminton-seizoen weer.
Dit keer op de maandag in een nieuwe zaal. Sinds mensenheugenis speelden we op de maandagavond in de Mheenhal. Maar dit jaar heeft de verhuurder een reshuffeling van de zalen moeten doorvoeren. Voor ons als Appoldro betekende dit dat we de Mheenhal op de maandag “verloren”. Maar daar hebben we zeker een goed alternatief voor terug gekregen. De hal in Zuidbroek is een nieuwe en vriendelijk ogende hal met 6 banen. Daar waar we in de Mheenhal de avond moesten delen met een andere badmintonvereniging hebben we de hal in Zuidbroek geheel voor onszelf. We verwachten met deze verhuizing ook de aantrekkende werking op nieuwe leden uit de jonge wijk Zuidbroek te vergroten. We raden iedereen aan – ook de niet-maandagspelers – een keer de sfeer in onze nieuwe hal in Zuidbroek te gaan proeven.

Op de woensdag- en donderdagavond blijven we gewoon in de oude en vertrouwde zalen spelen: respectievelijk de Sprengeloo-hal en de Matenpark-hal.


In mei Matenpark-hal dicht

Net als in andere jaren wordt de Matenpark-hal in mei gebruikt voor de examens van de naastgelegen school: de Heemgaard. We hebben uitwijk kunnen regelen naar de Zuiderparkhal. Het adres van de Zuiderparkhal is 1e Wormenseweg 213  (hoek met de Loudonstraat).

Dus op donderdag 12, 19 en 26 mei is het badmintonnen in de Zuiderparkhal. Zelfde start- en eindtijden.

Dit jaar valt zowel Bevrijdingsdag als Hemelvaart op donderdag 5 mei. Die dag zijn alle zalen gesloten.


Clubtoernooi op zondag 3 april

Zoals elk jaar organiseren we op de 1e zondag in april ons clubtoernooi. Er wordt in verschillende sterkte-klasses gespeeld, dus ook als beginner hoef je niet bang te zijn dat je wordt weggeslagen door een veel betere speler. Natuurlijk ligt de nadruk op het competitieve karakter en het veroveren van een van de prijzen. Maar daarnaast is er alle ruimte voor lekker spelen en gezelligheid. Een dag die je gewoon niet mag missen.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.


Vrij spelen op zondag 3 januari

Op zondag 3 januari hebben we de Mheenhal gereserveerd voor eventuele inhaalwedstrijden van de
districtscompetitie. In ieder geval is er daarnaast nog voldoende ruimte in de zaal om vrij te spelen.
Dus heb je zin om de zondagochtend actief in te vullen dan kan dat op 3 januari. Ook introducés als familie, vrienden of buren zijn van harte welkom.

De zaal is open vanaf 9.30 uur.

In de uitnodiging voor een soortgelijke speeldag in november is per abuis de verkeerde zaal genoemd. Voor hen die toen aan een “gesloten” deur stonden, ter geruststelling: het is dit keer echt de Mheenhal.


Vrij spelen op zondag 22 november

Op zondag 22 november hebben we de Mheenhal gereserveerd voor eventuele inhaalwedstrijden van de districtscompetitie. Als deze er überhaupt al zijn dan is er nog voldoende ruimte in de zaal om vrij te spelen. Dus heb je zin om de zondagochtend actief in te vullen dan kan dat op 22 november. Ook introducés als familie, vrienden of buren zijn van harte welkom.
De Mheenhal is open vanaf 9.30 uur.

Alvast ter informatie: ook op zondagochtend 3 januari kun je vrij spelen in de Mheenhal.


Start nieuw seizoen

Als de scholen beginnen gaan ook de zalen open.
Dus vanaf maandag 24 augustus kun je weer badmintonnen.
Het hele seizoen zijn we open, dus ook tijdens de schoolvakanties.
Dit laatste dus alleen met uitzondering van de zomervakantie.


Nationale Sportweek: inloopavond op donderdag 23 april

In het kader van de landelijke sportweek organiseren we als Appoldro op donderdagavond 23 april een inloopavond in de Matenpark-hal.

De ideale gelegenheid om een keer te badmintonnen in een zaal. In de zaal is badminton namelijk heel wat anders dan op de camping: geen wind; goed materiaal, een net op de juiste hoogte met afgebakende banen. En  we spelen in de zaal natuurlijk om de punten; anders dan 100 keer de shuttle hoog houden gaat het er juist om de shuttle zo snel mogelijk bij de tegenstander op de grond te krijgen. Kom het gewoon een keer proberen. Je kunt alleen komen, maar ook je buurvrouw, buurman, collega, vriend, vriendin of wie dan maar ook zijn welkom.

In het kader van de Nationale Sportweek hebben we een speciale actie. Als je je deze week als aspirant-lid aanmeldt hoef je tot de zomer geen contributie te betalen. Daarnaast krijg je 10,- korting op de starterstraining als je die op de donderdag gaat volgen. Je betaalt dus geen 35,- maar 25,- euro voor 10 lessen. De contributie gaat in per 1 september. Je hoeft pas per die datum definitief te beslissen of je lid wilt worden.

Je bent welkom vanaf 20.00 uur in de Matenpark-hal: Heemradenlaan 130.
De zaal is open tot 23.00 uur.
Wij zorgen voor een aantal extra rackets die je die avond mag gebruiken.


Nieuwe sponsor

Appoldro heeft eind oktober een sponsorovereenkomst met autobedrijf Broekhuis getekend.
Broekhuis is officeel Opel dealer voor de regio Apeldoorn. Voor elke aangeschafte auto (nieuw of 2e hands), voor onderhoudsbeurten en voor schadeherstel ontvangt Appoldro een vooraf vastgesteld bedrag. Als tegenprestatie zullen we Broekhuis regelmatig onder jullie aandacht brengen en de garage op die wijze promoten.  Het bestuur van Appoldro verwacht met de deze samenwerkingsovereenkomst een win-win situatie voor beide partijen.

Grote Clubactie


Ook dit jaar doet Appoldro weer mee met de Grote Clubactie. Van elk verkocht lot krijgt de club €2,40. Vorig jaar hebben we meer dan driehonderd euro opgehaald. Dat gaan we dit jaar zeker overtreffen.
Jeugdleden hebben we gevraagd om thuis, bij opa /oma, buren etc. zoveel mogelijk loten aan de man te brengen. Naast de kans om landelijk fantastische prijzen te winnen loven we ook als Appoldro een bioscoopbon uit voor degene die de meeste loten weet te verkopen. De komende weken zul je als Appoldro-lid ook in de zalen benaderd worden om een of meerdere loten te kopen en daarmee indirect de clubkas te spekken. Je hoeft geen cash geld mee te nemen, we werken met een eenmalige machtiging.De extra inkomsten uit de Grote Clubactie kunnen we hard gebruiken om een deel van de negatieve exploitatie van dit seizoen (door de forse verhoging van de zaalhuren) op te vangen.Appoldro wordt met de Grote CLubactie extra gesponsord door Horloge.com die ons een prijzenset doet toekomen die we zelf onder onze verkopers kunnen “verloten”. Mocht je de komende tijd toe zijn aan een nieuw horloge of een cadeau voor iemand willen kopen kijk dan ook eens op www.Horloge.com

Start nieuwe seizoen op maandag 1 september

Op maandag 1 september gaan de zalen weer open. Vanaf die dag zijn jullie weer in de gelegenheid om 3 avonden in de week vrij te spelen. Het bestuur wenst iedereen een goed en sportief seizoen toe en hoopt jullie vaak in een van de zalen te zien.Op de woensdagavond gaat voor de vrij-spelers iets veranderen. Door een andere indeling van de jeugdtraining komt de nadruk voor hen meer te liggen op de woensdagavond. Dit betekent dat de mogelijkheden voor senioren om al voor achten vrij te spelen beperkt zullen zijn. Hoe een en ander in de praktijk uitpakt zullen we de eerste weken moeten ervaren. Wil je dus zeker zijn dat je direct bij binnenkomst kunt badmintonnen kom dan gewoon iets later. Van 20.00 tot 22.30 is er genoeg tijd en ruimte om je energie kwijt te raken.

Door de andere indeling van de jeugdtraining ontstaat op de maandagavond in de Mheenhal iets meer ruimte. Hier is vanaf 19.30 uur al zeker 1 baan beschikbaar voor vrij spelen.


Sportweek: open huis op donderdag 24 april

Leuk dat je interesse hebt voor badminton. Badminton is een energieke sport die ieder op zijn eigen niveau kan spelen. Zin om het een paar keer te proberen?Op donderdag 24 april houden wij “open huis” in de Matenpark-hal. Als je zin en tijd hebt kun je zonder vooraanmelding gewoon binnen lopen.
Vanaf 20.00 uur ben je welkom. Je kunt dan de hele avond vrij spelen. Maar misschien ook interessant om een korte training te volgen. Deze begint om 20.30 uur.We hebben in het kader van de Nationael Sportweek een speciale aanbieding:Als je je deze week als aspirant-lid aanmeldt hoef je tot de zomer (maanden mei en juni) geen contributie te betalen. Daarnaast krijg je 10,- korting op de starterstraining als je die op de donderdag gaat volgen. Je betaalt dus geen 35,- maar 25,- voor 10 lessen. De contributie gaat in per 1 september. Je hoeft pas per die datum definitief te beslissen of je lid wilt worden.

Facebook pagina van Appoldro in de lucht

De Facebook pagina van Appoldro is een feit. Leuk om elke dag even te kijken naar nieuwsfeitjes, bijzonderheden, leuke foto’s, fimlpjes etc.

Je kunt ook zelf berichten plaatsen. Zo gaat de pagina “leven”.