Algemeen

Kijk ook eens op onze Facebook.

dynamictennis…
een sport vol beweging,
snel en dynamisch,
een sport voor alle leeftijden

spelen bij Appoldro
dag: donderdag
tijd: 18.30 tot 19:50 uur of 20:10 tot 21:30
sportzaal: Sprengeloo-hal (Pr. Beatrixlaan 10)

dag: maandag
tijd: 9.00 – 10.30 uur
sportzaal: Zuiderparkhal (1e Wormenseweg 213)

Wel s.v.p. van tevoren even bellen met
06 – 20441110 (Erick Wijngaards) Voor donderdagavond tweede groep of

06 – 57576421 (Wilco van Hal) Voor donderdagavond tweede groep

055 – 5219522 (Karin de Jager) Voor donderdagavond eerste groep

06 – 47786718 (Jan Schonewille) Voor maandag

We hebben een relatief vaste groep spelers variërend in leeftijd van 21 jaar tot 85. Nieuwe leden worden altijd eerst opgevangen door de zaal-coördinator en krijgen uitleg over de spelregels. Ook verzorgen we enkele korte trainingen waarin je de basistechnieken krijgt aangeleerd. En voor de rest is het gewoon doen en genieten.

contributie
De contributie voor een seizoen bedraagt 160,- euro. Dit is inclusief lidmaatschap van de landelijke Dynamic Tennis Bond. Het seizoen loopt van september tot en met augustus. Met uitzondering van de zomervakantie kun je hiervoor op alle maandagen (ochtend) en donderdagen (avond) spelen. Tijdens de andere schoolvakanties is de zaal namelijk gewoon open.

competitie spelen
Voor fanatieke (recreatieve) spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. DT Appoldro neemt in het seizoen 2019 – 2020 met één team deel aan de competitie IJsselstreek, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd.

Verder doen we in 2019 – 2020 met drie teams mee aan de competitie Oost-Gelderland en met één team aan de Eredivisie Nederland. Ook deze twee competities gaan uit van de landelijke bond en zijn voor de gevorderde spelers. Ook zal er waarschijnlijk in 2020 weer een Avondcompetitie zijn op de vrijdag. Interesse in competitie spelen? Kijk bij het tabblad competitie en/of op onze contactpagina.

toernooien
Appoldro geeft erg veel aandacht aan deelname aan toernooien, lokaal en nationaal. Deze worden vaak door de DTBN georganiseerd. Degene die meer willen, zoals deelnemen aan deze toernooien, betrekken wij hier graag bij. Op onze contactpagina staat aangeven met wie je contact kan opnemen voor de wedstrijden.

bestuurszaken
DT Appoldro maakt onderdeel uit van Sportvereniging Appoldro. Voor bestuurszaken klik rechtsboven in dit scherm op “Naar Badminton”. In het menu Algemeen en submenu Bestuur zie je de samenstelling en contactgegevens van het verenigingsbestuur.

Voor informatie en contactgegevens over het dagelijkse bestuur van dynamictennis kan je hier klikken.

Hieronder een video over wat Dynamictennis is, gemaakt door dynamictennisbond Nederland (DTBN):