Algemeen

Kijk ook eens op onze Facebook.

dynamictennis…
een sport vol beweging,
snel en dynamisch,
een sport voor alle leeftijden

spelen bij Appoldro
dag: donderdag
tijd: 18.30 tot 19:50 uur of 20:10 tot 21:30
sportzaal: Sprengeloo-hal (Pr. Beatrixlaan 10)

dag: maandag
tijd: 9.00 – 10.30 uur
sportzaal: Zuiderparkhal (1e Wormenseweg 213)

Wel svp van tevoren even bellen met
06 – 15497146 (Chris van de Kamp) Voor donderdag
06 – 47786718 (Jan Schonewille) Voor maandag

We hebben een relatief vaste groep spelers variërend in leeftijd van 21 jaar tot 83. Nieuwe leden worden altijd opgevangen door de zaal-coördinator en krijgen uitleg over de spelregels. Ook verzorgen we enkele korte trainingen waarin je de basistechnieken krijgt aangeleerd. En voor de rest is het gewoon doen en genieten.

contributie
De contributie voor een seizoen bedraagt 150,- euro. Dit is inclusief 10 euro lidmaatschap van de landelijke Dynamic Tennis Bond. Het seizoen loopt van september tot en met augustus. Met uitzondering van de zomervakantie kun je hiervoor op alle maandagen (ochtend) en donderdagen (avond) spelen. Tijdens de andere schoolvakanties is de zaal namelijk gewoon open.

competitie spelen
Voor fanatieke spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. DT Appoldro neemt in het seizoen 2018 – 2019 met twee teams deel aan de competitie IJsselstreek, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd.

Ook doen we met vijf teams mee aan de avondcompetitie. Deze wordt door Appoldro en Litac georganiseerd. Spelen doen we in Lichtenvoorde. Verder doen we in 2018 – 2019 met twee teams mee aan de competitie Oost-Gelderland en met één team aan de Eredivisie Nederland. Ook deze twee competities gaan uit van de landelijke bond en zijn voor de gevorderde spelers.

toernooien
Appoldro geeft erg veel aandacht aan deelname aan toernooien, lokaal en nationaal. Deze worden vaak door de DTBN georganiseerd. Degene die meer willen, zoals deelnemen aan deze toernooien, betrekken wij hier graag bij. Op onze contactpagina staat aangeven met wie je contact kan opnemen voor de wedstrijden.

bestuurszaken
DT Appoldro maakt onderdeel uit van Sportvereniging Appoldro. Voor bestuurszaken klik rechtsboven in dit scherm op “Naar Badminton”. In het menu Algemeen en submenu Bestuur zie je de samenstelling en contactgegevens van het verenigingsbestuur.

Voor informatie en contactgegevens over het dagelijkse bestuur van dynamictennis kan je hier klikken.