Algemeen

Deze Appoldro clubpresentatie is gemaakt ter promotie van onze deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Inmiddels is deze campagne afgelopen en is de (fantastische) uitslag op 24-04-2018 bekendgemaakt, klik hier voor de uitslag. 

Wellicht is deze video ook interessant voor u als u wilt weten wat Dynamictennis is, wie wij als DT Appoldro zijn en/of als u wellicht wilt weten waarom u ons zou kunnen sponsoren.

 

———————

dynamictennis…….
een sport vol beweging,
snel en dynamisch,
een sport voor alle leeftijden

spelen bij Appoldro
dag: donderdag
tijd: 18.30 tot 19:50 uur of 20:10 tot 21:30
sportzaal: Sprengeloo-hal (Pr. Beatrixlaan 10)

dag: maandag
tijd: 9.00 – 10.30 uur
sportzaal: Zuiderparkhal (1e Wormenseweg 213)

Wel svp van tevoren even bellen met
06 – 15497146 (Chris van de Kamp) Voor donderdag
06 – 47786718 (Jan Schonewille) Voor maandag

We hebben een relatief vaste groep spelers variërend in leeftijd van 21 jaar tot 83. Nieuwe leden worden altijd opgevangen door de zaal-coördinator en krijgen uitleg over de spelregels. Ook verzorgen we enkele korte trainingen waarin je de basistechnieken krijgt aangeleerd. En voor de rest is het gewoon doen en genieten.

contributie
De contributie voor een seizoen bedraagt 150,- euro. Dit is inclusief 10 euro lidmaatschap van de landelijke Dynamic Tennis Bond. Het seizoen loopt van september tot en met augustus. Met uitzondering van de zomervakantie kun je hiervoor op alle maandagen (ochtend) en donderdagen (avond) spelen. Tijdens de andere schoolvakanties is de zaal namelijk gewoon open.

competitie spelen
Voor fanatieke spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. DT Appoldro neemt in het seizoen 2018 – 2019 met 2 teams deel in de B-klasse van de competitie IJsselstreek, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd.

Ook doen we met 5 teams mee aan de avondcompetitie. Deze wordt door Appoldro en Litac georganiseerd. Spelen doen we op dit moment in Lichtenvoorde.

toernooien
Appoldro geeft erg veel aandacht aan deelname aan toernooien, lokaal en nationaal. Deze worden vaak door de DTBN georganiseerd. Degene die meer willen, zoals deelnemen aan deze toernooien, betrekken wij hier graag bij.

bestuurszaken
DT Appoldro maakt onderdeel uit van Sportvereniging Appoldro. Voor bestuurszaken klik rechtsboven in dit scherm op “Naar Badminton”. In het menu Algemeen en submenu Bestuur zie je de samenstelling en contactgegevens van het verenigingsbestuur.