Oost Gelderland competitie

Voor fanatieke spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. DT Appoldro neemt in het seizoen 2019 – 2020 met 3 teams deel aan de competitie Oost Gelderland, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd. Vanaf september t/m december speelt men maandelijks om te handhaven, promoveren of te degraderen (tijdens seizoen mogelijk dus bij deze competitie), dit is een stukje voorcompetitie. Vanaf januari t/m april ga je in je juiste klasse aan de slag, dit zijn dan de finalerondes. De uiteindelijke nummers 1 en 2 van de A-klasse gaan dan ook nog onderling de strijd aan met andere regiokampioenen in de landelijke finalerondes. Daar komt dan de Nederlands kampioen in competitieverband uit.

Appoldro doet in seizoen 2019-2010 met 3 teams mee: Appoldro 1: Wilco en Erick, Appoldro 2: Christelle en Maks en Appoldro 3: Marcel en Rolf.

Wilco en Erick zijn in het seizoen hiervoor kampioen geworden van de regiocompetitie Achterhoek en kampioen van de Landelijke Finalerondes. Zij gaan deze titels in 2019-2020 proberen te verdedigen.

Voor alle programma’s, uitslagen en standen kunt u ook op de site van de bond terecht via de volgende link: https://www.dynamictennis.nl/10-activiteiten/16-competities/1-achterhoek

Voor het geval hier nog niks op te vinden is, hebben we hieronder de uitslagen van de gespeelde rondes en het programma voor de volgende ronde. Bij het kopje nieuws kan je updates vinden van de speeldagen.