Landingspagina

Probeer Dynamictennis gratis uit bij DT Appoldro!

Dynamictennis is een attractieve sport en een combinatie van: tafeltennis, tennis en badminton. Wij maken gebruik van: de badmintonlijnen, het badmintonnet op de grond, de oude tafeltennis-telling tot de 21, een lichter racket (waardoor minder blessures) en een foambal. De bal past zich aan op de snelheid van het spel, waardoor het voor jong en oud een fantastisch spelletje is! Bij DT Appoldro bieden wij mogelijkheden te spelen op recreatief, maar ook op prestatief niveau, zoals deelname aan wedstrijden. We hebben een diverse groep spelers waarmee we een gezellige vereniging vormen!

Maak kennis met Dynamictennis!

We vinden het belangrijk dat nieuwkomers zich thuis voelen binnen onze vereniging. Wil je een keer komen kijken en/of meedoen? Vul het formulier in via de link en we nemen contact met jou op. Zo kunnen we je op weg helpen en kun je op een geschikt moment komen.

Hopelijk tot snel!

Ps. Rechts bovenaan deze pagina kun je ook kiezen voor ”naar dynamictennis” (of via mobiel de knop ”home”). Je zult dan worden doorverwezen naar de reguliere website met alle informatie, waaronder ook speeltijden en locaties.