Algemeen

Coronavirus  –   Dubbelen mag weer.

Leden-info

– Spelen op: ma van 9:00 tot 10:30 en donderdag van 19:00 tot 21:00.

Wil je als niet-lid een keer meedoen? Wees van harte welkom! De eerste vier keer zijn gratis. Graag dan wel eerst bellen i.v.m. het coronaprotocol.

Kijk ook eens op onze Facebook.

dynamictennis…
een sport vol beweging,
snel en dynamisch,
een sport voor alle leeftijden

spelen bij Dynamictennis Appoldro
dag: donderdag
tijd: 19:00 – 21:00 
sportzaal: Sprengeloo-hal (Pr. Beatrixlaan 10)

dag: maandag
tijd: 9.00 – 10.30 uur
sportzaal: Zuiderparkhal (1e Wormenseweg 213)

Welkom –  graag bellen met 06 – 148 010 99 ( Bert Brummel) 
Zorgen wij dat er een racket klaar ligt om spelletje te proberen

We hebben een relatief vaste groep spelers variërend in leeftijd van 21 jaar tot 85. Nieuwe leden worden altijd eerst opgevangen door de zaal-coördinator en krijgen uitleg over de spelregels. Ook verzorgen we enkele korte trainingen waarin je de basistechnieken krijgt aangeleerd. En voor de rest is het gewoon doen en genieten.

contributie
De contributie voor een seizoen bedraagt 164,- euro. Dit is inclusief lidmaatschap van de landelijke Dynamic Tennis Bond. Het seizoen loopt van september tot en met augustus. Met uitzondering van de zomervakantie kun je hiervoor op alle maandagen (ochtend) en donderdagen (avond) spelen. Tijdens de andere schoolvakanties is de zaal namelijk gewoon open.

competitie spelen
Voor fanatieke (recreatieve) spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. Dynamictennis Appoldro neemt in het seizoen 2020 – 2021 met één team deel aan de competitie IJsselstreek, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd.

Verder doen we in 2020 – 2021 met vier teams mee aan de competitie Oost-Gelderland en met één team aan de Eredivisie Nederland. Ook deze twee competities gaan uit van de landelijke bond en zijn voor de gevorderde spelers. Ook zal er waarschijnlijk in 2021 weer een Avondcompetitie zijn op de vrijdag. Interesse in competitie spelen? Kijk bij het tabblad competitie en/of op onze contactpagina.

toernooien
Appoldro geeft erg veel aandacht aan deelname aan toernooien, lokaal en nationaal. Deze worden vaak door de DTBN georganiseerd. Degene die meer willen, zoals deelnemen aan deze toernooien, betrekken wij hier graag bij. Op onze contactpagina staat aangeven met wie je contact kan opnemen voor de wedstrijden.

bestuurszaken
DT Appoldro is vanaf 1 september 2020 een zelfstandige vereniging. Voor bestuurszaken kunt u terecht op de contactpagina van onze website.

 

Hieronder een video over wat Dynamictennis is, gemaakt door dynamictennisbond Nederland (DTBN):