Team Battles

In 2019 – 2020 doet Appoldro weer mee aan de WSV Team Battles, dit keer met 2 teams. Dit is een competitie alleen voor C en D-spelers. Bij deze competitie is het gebruikelijk je team een ludieke naam te geven. Appoldro doet mee onder ”Team Sunshine” en ”Team Moonlight”. De spelers hebben er voor gekozen om niet echt een vaste verdeling te maken. Per team kunnen de spelers dus per ronde verschillen. Met 7 spelers voor 2 teams zouden er altijd voldoende mensen moeten zijn om te spelen.

Spelers: Henrie, Andre, Henk, Anice, Joke B, Joke L en Reiny.

De bond heeft een pagina waar de standen uitgebreid worden toegelicht. Hier geven ze ook meer uitleg over de Team Battles. Klik hieronder om naar deze pagina te gaan: https://www.dynamictennis.nl/competities/wsv-team-battles

UPDATE CORONA: Ook deze competitie is helaas niet helemaal uitgespeeld. In tegenstelling tot andere competities heeft de organisatie hier wel besloten een winnaar uit te roepen.

Omdat dit seizoen inmiddels voorbij is, is onderstaand een overzicht te vinden van afgelopen seizoen, dit omdat via de link alleen het meest actuele seizoen zichtbaar is en daar is op een bepaald moment nieuwe info op zal komen te staan. Zo houden we op onze site een stukje historie bij.

Nieuwsbericht:

18-05-2020

Bij de Wsv-battles is er besloten om de winnaars per klasse te benoemen op basis van de huidige stand.
Dit betekent dat Appoldro (half) in de prijzen viel. Diederik en Bert speelden samen met twee dames van Wsv-Apeldoorn en zijn als 1e geƫindigd in de B-klasse.