Uitreiking Apeldoornse Sportpenning 2020

Maar liefst 6 sportpenningen voor DT Appoldro

Op 12 februari 2020 was het Sportgala van de gemeente Apeldoorn in theater Orpheus. Zes topspelers van Dynamictennis Appoldro kregen de Sportpenning toebedeeld, waarvan er vier aanwezig waren bij de uitreiking. Men kreeg een Sportpenning als men een eerste plaats bij een NK (of hoger) had behaald in 2019.

De 6 Sportpenningen

De spelers van DT Appoldro kregen de penning over de volgende prestaties: Erick en Wilco vanwege hun eerste plaats in de Landelijke Finaleronde van alle competities. Maks en Christelle vanwege hun eerste plek in de C-klasse dubbelspel op het NT 2019 (recent werden ze ook eerste in de B-klasse op het NT 2020). Marcel en Rolf kregen de Sportpenning vanwege de eerste plek in de D-klasse op het NT 2019.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: de gemeente Apeldoorn, de Sportraad en Accres. Er waren verschillende functionarissen van deze partijen aanwezig die de avond verzorgden.

De grootste zaal van Orpheus zat bomvol. Er was nog een moment ingelast waarop alle mensen met een Sportpenning op het podium mochten komen om nog even in het zonnetje te worden gezet. Bij dit moment had de presentatrice van de avond nog wat vragen voor de spelers van DT Appoldro, zodoende werd voor een volle zaal onze mooie sport nog even onder de aandacht gebracht.

Verder vonden de Sportverkiezingen plaats voor: Sporter van het jaar, Sporttalent van het jaar en Vrijwilliger van het jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Dynamictennis Appoldro? www.Appoldro.nl

Krantenartikel Apeldoorns Stadsblad

Geschreven door: Wilco van Hal