Oost Gelderland competitie

-Deze pagina zal worden aangepast op de start van het nieuwe seizoen-

Inleiding huidige situatie:

Voor fanatieke spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. DT Appoldro neemt in het seizoen 2020 – 2021 met 4 teams deel aan de competitie Oost Gelderland, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd. Vanaf september t/m november speelt men maandelijks om te handhaven, promoveren of te degraderen (tijdens seizoen mogelijk dus bij deze competitie), dit is een stukje voorcompetitie. Vanaf december t/m april ga je in je juiste klasse aan de slag, dit zijn dan de finalerondes. De uiteindelijke nummers 1 en 2 van de A-klasse gaan dan ook nog onderling de strijd aan met andere regiokampioenen in de landelijke finalerondes. Daar komt dan de Nederlands kampioen in competitieverband uit.

Terugblik

Wilco en Erick zijn in het seizoen 2018-2019 kampioen geworden van de regiocompetitie Achterhoek en kampioen van de Landelijke Finalerondes. Zij probeerde in 2019-2020 de titels te prolongeren en waren goed op weg. Echter door corona werd het seizoen niet uitgespeeld en bepaalde de competitieleider dat er in seizoen 2020-2021, een nieuw seizoen gestart zal worden. De titels blijven dus bij Appoldro en de heren gaan opnieuw hun best doen om de titels te prolongeren.

Huidig seizoen:

Appoldro doet in seizoen 2020-2021 met 4 teams mee: Appoldro 1: Wilco en Erick, Appoldro 2: Christelle en Maks, Appoldro 3: Marcel en Rolf en Appoldro 4: André en Ron.

Voor alle programma’s, uitslagen en standen kunt u ook op de site van de bond terecht via de volgende link: (actuele link nog niet bekend).

Voor het geval hier nog niks op te vinden is, hebben we hieronder de uitslagen van de gespeelde rondes en het programma voor de volgende ronde. Bij het kopje nieuws (en onderaan deze pagina) kan je updates vinden van de speeldagen.

Hieronder de nieuwsberichten per speelronde:

Speelronde 1 van de voorcompetitie (20-09-2020):

Vandaag mochten de teams dan eindelijk weer beginnen en verscheen DT Appoldro met 4 teams aan de start in Lichtenvoorde. Voor alle teams was het weer even inkomen en er werd gewonnen en verloren. Een begin is gemaakt! Bij Appoldro 4 was André niet aanwezig en werd vervangen door Ron v.d. Vlag, die dus samen speelde met Ron Bergman. Zie hieronder de uitslag en het programma voor de volgende ronde.