IJsselstreekcompetitie

Competitie IJsselstreek

Voor fanatieke spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. DT Appoldro neemt in het seizoen 2020 – 2021 met 1 teams deel in de B klasse aan de competitie IJsselstreek, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd.

De teamsamenstelling is hierbij als volgt:  Gerard, Tonnie en Gerrit H. Met de volgende reservespelers: Chris, Dik, en André.

Voor alle programma’s, uitslagen en standen kunt u dan ook op de site van de bond terecht via de volgende link: (actuele link nog niet beschikbaar).

Omdat op de site van de bond nog geen actuele informatie is te vinden, onderstaand het programma voor 2020-2021.

UPDATE 9-10-2020: de spelers van DT Appoldro die mee zouden doen aan deze competitie hebben besloten niet mee te gaan doen. Zij hebben dit in overleg gedaan vanwege de angst in deze coronatijd en zagen dit gewoon niet zitten. Kort daarna werd ook bekend dat de organisatie de boel tot nader order afblaast. Aan het eind van dit kalenderjaar zal er een heroverweging zijn.

UPDATE: het hele seizoen 20/21 kon geen doorgang vinden. In 21/22 doet Appoldro ook niet mee vanwege onvoldoende animo. Hopelijk doen we in 22/23 weer mee in de IJsselstreekcompetitie.