Start2PlaySports

Zoals wellicht bekend bij de leden, doen wij als Dynamictennis Appoldro mee aan Start2PlaySports, dit samen met een select aantal andere verenigingen uit Apeldoorn. Dit is een initiatief vanuit Accres om mensen op een laagdrempelige manier aan het sporten te krijgen. Er zal begonnen worden met een Kick-off, waarbij verschillende sporten zich zullen presenteren. Waarnaar Accres het gesprek aangaat met de geïnteresseerde over de sport en vereniging waarbij hij/zij zich het fijnst voelt en verder kennis wilt maken. Bij deze vereniging kun je dan een programma volgen wat op zichzelf staat en uitgaat van Start2PlaySports, Aanmelding kan dan ook via Accres. Voor meer informatie verwijzen wij dan ook door naar Accres. Namens Dynamictennis Appoldro gaan we dit traject begeleiden met speciale Dynamictennistrainers.

Update 18-9-2020: we hebben van Accres te horen gekregen dat de Kick-off niet doorgaat. Dit omdat er te weinig inschrijvingen waren. Er zal door Accres nog gekeken worden of dit project op een andere manier en op een later moment wellicht wel doorgang kan vinden.

Onderstaand de berichten vanuit Accres, die zijn uitgebracht op 1-9-2020.

Social media tekst Accres:

Kick-off Start2PlaySports in Sporthal Matenpark! Een (nieuwe) start maken met sporten? Het begint bij Start2PlaySports! Dinsdagavond 22 september om 20.00 uur is de Kick-off van Start2PlaySports in Sporthal Matenpark. Start2PlaySports is een sport- en beweegprogramma van zes weken. Je legt je dus niet voor langere periode vast, maar begint op een laagdrempelige manier (weer) met sporten. Het leuke is, je wordt gekoppeld aan een sportmaatje waar je samen mee kunt sporten. Kom je ook langs?
Kijk voor meer informatie op de website: www.start2playsports.nl  

Persbericht Accres

  –PERSBERICHT–
Kick off Start2PlaySports Op 22 september start de afdeling sportstimulering van Accres het nieuwe programma Start2PlaySports. Dit programma motiveert en verlaagd de drempel om te beginnen met sporten.
Voor veel mensen in de leeftijd 18 tot 35 jaar is het herkenbaar. Druk sociaal leven, cariere maken en overal ‘bij moeten zijn’. Het nieuwe programma Start2PlaySports biedt een kort kennismakingsprogramma aan bij een sportvereniging die jou past. Deelnemers van het programma kunnen gemakkelijk instromen en zitten niet direct vast aan lidmaatschappen of andere verplichtingen. Je maakt kennis met de sport en binnen de kennismaking staat plezier en sociaal contact voorop. Het programma is dus niet op prestatie gericht maar juist op de sociale meerwaarde welke een sport kan brengen. Naast het ontdekken van de sport, gezelligheid en fun is het gemakkelijk om na het programma door te stromen naar een vereniging. Het programma duurt zes weken en je wordt begeleid door ervaren trainers.
Informatie:
Aanmelden voor de Kick Off van Start2PlaySports doe je via www.start2playsports.nl
Datum: 22 september
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Sporthal Matenpark, Heemradenlaan 130, 7329 BZ Apeldoorn Meer informatie over het programma is te vinden op www.start2playsports.nl
–EINDE PERSBERICHT—
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met: Accres Apeldoorn B.V.,
Rico de Boer (T: 06 31 34 05 46 / E: rdeboer@accres.nl)