Gelderse Kampioenschappen Dames- & Herendubbel 2017

Afvaardiging Appoldro met de nieuwe shirts en vlag

Toernooiverslag van de succesvolle Gelderse Kampioenschappen in Gendt 04-11-2017

Dynamictennis vereniging Appoldro heeft zaterdag 4 november deelgenomen aan de Gelderse kampioenschappen damesdubbel/herendubbel 55- en 55+ in Gendt met 16 spelers (8 dubbels), die onze club in alle divisies vertegenwoordigde. In deze divisies werden er wedstrijden gespeeld tegen de andere verenigingen uit onze provincie.

Appoldro duo Erick en Wilco Kampioen van Gelderland 2017 in de 55- klasse

Er is volop gestreden om een prijs mee te nemen naar Apeldoorn en dat is gelukt, het team Erick Wijngaards en Wilco van Hal zijn in de A klasse bij de 55- Gelders kampioen 2017 geworden. S’ochtens werden zij poulewinnaar op basis van slechts 1 wedstrijdpunt verschil en s’middags op basis 3 wedstrijdpunten verschil. Zij hebben dit s’middags gerealiseerd door in de beslissende set een verlies van 12-21, in de 2e game om te buigen naar een 21-9 gamewinst, wat zo onmogelijk leek te zijn… Zij hebben er hard voor moeten werken, maar de hoofdprijs winnen na z’n leuke en spannende strijd is natuurlijk fantastisch mooi. We zijn als Appoldro groep trots dat het hen gelukt is. In deze zware categorie een prijs winnen was Appoldro nog niet eerder gelukt.

Twee derde plaatsen

Janneke Mali en Renee Verdonk deden in hen poule ook goede zaken door 3e te worden in de A klasse bij de dames 55-. Bij onze oudere spelers behaalde Gerrit van Hal en Hans Hoogland ook een mooie bronzen plek in de B klasse 55+. Ook de teams die in hun klasse niet bij de eerste drie eindigden hebben het dit jaar weer een stukje beter gedaan, veel tevreden gezichten dus.

Na afloop hebben we dit alles gevierd bij de Chinees in Gendt, zodat we de sportieve dag mooi konden afsluiten.

Artikel geschreven door:
Chris van de Kamp, bestuurslid Appoldro DT &
Wilco van Hal, toernooileiding Appoldro DT

Beeldverslag:

Erick en Wilco met de bekers

Renee en Janneke, Iris en Joelle, Lisanne en Anice

Diederik en Bert, Jaap en Chris, Gerrit en Hans

Eef en Thea

Onze grote afvaardiging

De bekers van de mannen, toernooilocatie en de Chinees s’avonds

Krant:

Wijngaards en Van Hal Gelders Kampioen Dynamictennis Appoldro Apeldoorn

–Einde pagina–