Finaleavond Rabobank Clubkas Campagne

Mooi sponsorbedrag voor DT Appoldro op Grote Finale Avond Rabobank Clubkas Campagne

Op 24-04-2018 was het bestuur van DT Appoldro aanwezig op de Grote Finale Avond van de Rabobank Clubkas Campagne voor de uitslag van onze club. Omdat onze vereniging de laatste jaren flink groeit en we vanaf dit jaar dus meer uren de zaal huren, is DT Appoldro vanaf begin dit jaar actief bezig te bekijken welke mogelijkheden ons extra kunnen helpen om dit te financieren. Vandaar het besluit om voor het eerst mee te doen met de Rabobank Clubkas Campagne.

Niet onverdienstelijke, de afvaardiging van DT Appoldro mocht een cheque van maar liefst 357,76 in ontvangst nemen, waar we als club enorm trots op kunnen zijn. Meer dan de 250,00 waar ze realistisch gezien op gehoopt hadden. Volgend jaar doen we zeker weer mee! Voor de club draagt dit zeker op een positieve manier bij aan de uitbreiding.

De feestelijke avond werd op een geheel eigen wijze gepresenteerd door Silvester Zwaneveld, ook hield hij een boeiende lezing over ‘’Nieuwe media’’ en hoe dit in het voordeel van de verenigingen kan werken. Ook sprak directievoorzitter Barry van de Lagemaat van de Rabobank nog een kort woord over wat de Rabobank o.a. allemaal doet voor de verenigingen in Apeldoorn.

Het bestuur van DT Appoldro: Chris van de Kamp, Erick Wijngaards en Wilco van Hal hebben erg hun best gedaan om in deze campagne alle mogelijkheden te benutten qua promotie, in het belang van onze mooie vereniging. Speciale dank aan hen dus, maar ook zeker aan de leden die op de achtergrond hun steentje hebben bijgedragen. Ook willen we hierbij alle mensen die op ons gestemd hebben bedanken. Denk aan de clubleden, betrokkenen van de club en bijvoorbeeld de stemmers die onze vereniging nog niet kende maar het ons wel gunde! Tot slot willen we uiteraard de Rabobank zelf bedanken voor deze mooie sponsoring. We zijn erg blij dat zij ons op deze manier steunen.

Geschreven door: PR DT Appoldro

Foto’s: PR DT Appoldro

Afvaardiging DT Appoldro op de feestelijke avond

Deze Appoldro clubpresentatie is gemaakt ter promotie van onze deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Inmiddels is deze campagne afgelopen en is de (fantastische) uitslag op 24-04-2018 bekendgemaakt, klik hier voor de uitslag. 

Wellicht is deze video ook interessant voor u als u wilt weten wat Dynamictennis is, wie wij als DT Appoldro zijn en/of als u wellicht wilt weten waarom u ons zou kunnen sponsoren.