Van Hal Mentink nieuwe shirtsponsor team Erick en Wilco

Appoldro-duo Erick en Wilco vindt nieuwe shirtsponsor in Van Hal Mentink V.O.F.

Team Erick en Wilco van de Apeldoornse dynamictennisvereniging Appoldro, hebben een nieuwe sponsor gevonden in het Tuin- en Groenbeheerbedrijf Van Hal Mentink V.O.F. Beide partijen zijn erg blij met de nieuwe samenwerking, concreet betekent dit dat het bedrijf de wedstrijdkleding voor de heren heeft gesponsord (zie foto).

Jaco (l) en Theo (r) eigenaren van Van Hal Mentink, Wilco en Erick in het midden

Teams die op een hoger niveau aan veel wedstrijden deelnemen in deze sport krijgen nou eenmaal te maken met veel kosten. ‘’Het is fijn dat er dan sponsors als Van Hal Mentink zijn die op een bepaalde manier een bijdrage willen leveren, aldus Appoldro DT’’.

Van Hal Mentink is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met tuin- en groenbeheer maar bijvoorbeeld ook zeer mooie zelfgemaakte houten meubelen maakt! Meer informatie over de nieuwe shirtsponsor: www.vanhalmentink.com

Jaco (l) en Theo (r) eigenaren van Van Hal Mentink, Erick en Wilco in het midden

Het duo van Appoldro gaat na een fantastisch jaar eind september weer starten met het nieuwe wedstrijdseizoen. In dit nieuwe seizoen zal er ook nieuw talent worden afgevaardigd naar bijvoorbeeld de landelijke wedstrijden. Vanaf heden kunnen alle leden de clubkleding van hetzelfde (nieuwe) ontwerp online bestellen, met of zonder een teamsponsor erop.

Benieuwd naar dynamictennis? In de laatste week van augustus starten de trainingen weer. Kom gerust langs, men kan vier keer gratis meedoen. Op de contactpagina van DT kunt u de speeltijden zien en wie de contactpersonen zijn. www.appoldro.nl

Tekst: PR DT Appoldro

Foto’s: Carolien Wijngaards

Collage van het fotomoment