Oost Gelderland competitie

Voor fanatieke spelers bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de regiocompetitie. DT Appoldro neemt in het seizoen 2018 – 2019 met 2 teams deel aan de competitie Oost Gelderland, die vanuit de landelijke bond wordt georganiseerd. Vanaf september t/m december speelt men maandelijks om te handhaven, promoveren of te degraderen (tijdens seizoen mogelijk dus bij deze competitie), dit is een stukje voorcompetitie. Vanaf januari t/m april ga je in je juiste klasse aan de slag, dit zijn dan de finalerondes. De uiteindelijke nummers 1 en 2 van de A-klasse gaan dan ook nog onderling de strijd aan met andere regiokampioenen in de landelijke finalerondes. Daar komt dan de Nederlands kampioen in competitieverband uit.

Appoldro 1: Wilco (l) en Erick (rm) en Appoldro 2: Maks (lm) en Christelle (r).

Voor alle programma’s, uitslagen en standen kunt u ook op de site van de bond terecht via de volgende link: https://www.dynamictennis.nl/10-activiteiten/16-competities/1-achterhoek

Voor het geval hier nog niks op te vinden is, hebben we hieronder de uitslagen van de gespeelde rondes en het programma voor de volgende ronde. Bij het kopje nieuws kan je updates vinden van de speeldagen.

Van de laatste ronde is een aparte pagina met een nieuwsbericht. Dit omdat Appoldro 1 kampioen wist te worden! Hierbij de link.

Uitslagen van de laatste en allesbeslissende vierde finaleronde (07-04-2019)

Van de laatste ronde is een aparte pagina met een nieuwsbericht. Dit omdat Appoldro 1 kampioen wist te worden! Hierbij de link.

Uitslagen na derde finaleronde maart (17-03-2019)

Appoldro 1 heeft in de derde finaleronde alle games gewonnen, 8 uit 8 dus. Ook directe concurrent Irene 1 wist al haar 8 games te winnen. Hiermee blijft het verschil in de race om het kampioenschap dus 2 games, in het voordeel van Appoldro (in de algemene tussenstand hierboven). Appoldro 2 wist zich deze ronde goed te herpakken en wist in te lopen in het klassement. Hierdoor houden ze nu aansluiting bovenin en kunnen ze in de laatste ronde nog proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Impressie derde finaleronde:

Uitslagen na tweede finaleronde februari (24-02-2019)

Appoldro 1 heeft na de tweede finaleronde de koppositie in het klassement gepakt, alle 8 de wedstrijden werden geworden, met mooie winstpartijen op Litac1, Appoldro 2 en Irene 1. Appoldro 2 staat nu middenmoot. Nog twee finalerondes te gaan! Op deze speeldag in Winterswijk is een filmpje gemaakt door de lokale pers, welke ook op onze site onder het nieuws te vinden is, op Facebook of door op deze link te klikken.

Uitslagen na eerste finaleronde januari (27-01-2019)

*Aanvullende opmerking: er zijn niet evenveel wedstrijden gespeeld wegens verstek van 1 tegenstander. Appoldro 1 heeft nu in principe een mooie gedeelde koppositie, ondanks de hinder dat ze hierdoor minder partijen speelde. De teams die de volgende ronde tegen de betreffende tegenstander moesten gaan dan ook niet meetellen i.v.m. competitievervalsing. Appoldro 2 heeft mooie aansluiting, echter zal er volgende maand vooral gewonnen moeten worden van teams waar de punten wel meetellen, aangezien zij dan tegen het betreffende team moeten spelen.

Uitslagen na vierde speelronde december (16-12-2018), laatste speelronde van de voorcompetitie, vanaf januari verder in vaste klassen.

Uitslagen na derde speelronde november (25-11-2018)

Uitslagen na tweede ronde oktober (speeldatum 21-10-2018)

Uitslagen na eerste ronde september (speeldatum 30-09-2018)