DTBN Clinic 2019

Op 12-01-2019 was de clinic bij Appoldro in Apeldoorn, die gegeven werd door Tom en Robert (bondstrainers van de DTBN). In deze clinic werd ingegaan op de technische en tactische aspecten die de sport te bieden heeft.

Als organisatie kijken we terug op een goed verlopen clinic. Er waren 36 plekken en met wat afmeldingen op het laatste moment kwamen we uiteindelijk exact op 36 spelers. Beter kon dus eigenlijk niet.

Het was de eerste keer dat we iets organiseerde waar meerdere verenigingen aan deel konden nemen, ook weer een ervaring rijker dus. Er waren naast Appoldro deelnemers van o.a: Wijhe, Twello, Vught en zelfs iemand uit Hoorn! Veel positieve reacties en denk dat ik namens iedereen wel kan zeggen dat het erg leerzaam was en voor herhaling vatbaar. We hebben het nog over de video’s gehad en sommige mensen hadden deze nog niet gezien, ze staan gewoon op de instructiepagina op onze eigen site en zijn via de volgende link te bekijken: https://www.appoldro.nl/wordpress/wordpress_dt/?page_id=9

Bij deze danken we de DTBN, Tom en Robert en het team van Appoldro die dit in samenwerking met elkaar hebben gedaan.