Uitreiking Apeldoornse Sportpenning 2019

Sportpenningen voor Dynamictennis Appoldro

Op 13 februari 2019 vonden de sportverkiezingen van gemeente Apeldoorn plaats in het Eet- Werkcafé van het tijdelijke Stadshuis aan het Stationplein 50. Vijf topspelers van Dynamictennis Appoldro namen hier een Sportpenning in ontvangst omdat zij in 2018 een eerste plek op een NK gehaald hadden. Zij kregen de penning over de volgende prestaties: Erick en Wilco vanwege hun eerste plaats in de B-klasse dubbelspel (recent werden ze zelfs tweede in de A-klasse). Maks en Christelle vanwege hun eerste plek in de D-klasse dubbelspel (recent werden ze ook eerste in de C-klasse). Marcel kreeg een Sportpenning voor de eerste plek in de D-klasse enkelspel.

Namens de gemeente Apeldoorn reikte wethouder van sport Nathan Stukker de Sportpenningen uit en de voorzitter van de Sportraad, Henk Dijkgraaf gaf iedereen een mooie roos.

Zoals gebruikelijk werd de uitreiking van de Sportpenningen afgewisseld met de Sportverkiezingen van: sporttalent, sportman, sportvrouw, sportploeg en sporter met een beperking.

Tekst geschreven door PR DT Appoldro: Wilco van Hal

Krantenartikel: Apeldoorns Stadsblad en Apeldoorn Actueel

Huldiging Sportpenning spelers DT Appoldro / Foto: Roelof Rump

In de papieren versie van het Stadsblad: